Cute Unicorn

Shooting - RIGHT THERE MUSICVIDEO

Yupp, ni hörde rätt.
Dom håller på och spelar in musikvideon till häftiga låten "Right There" featuring Big Sean.
Ariana bär en sjukt stor, och häftig klänning i videon.
Hon har lagt ut lite bilder "Behind the scenes" på instagram också. :)
 
Hennes outfit till videon, somsagt, världens största klänning hahah? :D
Myser med Ophelia, hennes nya lilla bebis <3
Mer Ophelia <3
 
Så vad tycker ni? Jag tycker allting ser perfekt ut just nu. Vill se videon direkt <3
 
Är ni taggade?
 
Hannah
 

OPEHLIA

Hej!
Som ni vet har ju Ariana två hundar (eller ja, en valp och en hund), Toulouse och Coco! Nu har hon en sötis till - nämligen Opehlia! En chocklad labrador, hur sött är inte det?
Nu har Ariana många sötisar att ta hand om. Hoppas att Opehlia (och de andra) trivs i Arianas hem. Jag är faktiskt lite avundsjuk, skulle själv viljat vara Arianas hund, haha. <3<3
 
Kram Kajsa
Ps; Jag ska försöka göra ett till inlägg idag, om jag hinner. Ariana har avslöjat något nytt!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
(översättning; Såååå ..... Vi kanske har fått ännu en valp, glömde att berätta.
Kunde inte motstå. Söt bebis choklad labrador, Ophelia. Bilder snart.)
 
  
En video Ariana har lagt ut på Instagram med Opehlia. Aw. <3
 

Ariana följer mig

Hej.
Jag gråter. Och nej, inte av sorg. Utav lycka. För vet ni varför? Idag hade Ariana en såkallad 'follow spree' och gissa vem som fick sin dröm uppfyld idag?
Jag. Ariana följer mig på Twitter nu.
 
Ahfeofheijfejhs. Jag vet faktiskt inte om jag är okej eller inte, faktiskt.
 
Jag har faktiskt nästan alltid haft otur när det gäller att bli noticerad. Jag missade ofta follow sprees och om det var Arianas - var jag sur nästan hela dagen på mig själv. Menmen, idag, så kom den dagen jag visste skulle komma. Så, jag satt och gjorde mig iordning för skolan och när jag var klar så gick jag och var inne på Twitter lite. Då såg jag att Ariana hade haft en tweet spree, och jag tweetrade lite till henne.
Sen, när jag uppdaterade sidan såg jag att Ariana hade twittrat om follow spreen för 9 sekunder sedan. Självklart retweetade jag och till min förvåning hade den redan 155 rts. Efter det, väntade jag några minuter och retweetade om och om igen, och spammade med tweets som "Ariana can you please follow me, ilysm" eller bara "follow me". Cirka 30 minuter efter fick jag en notis. Och på den stod det "Ariana Grande har börjat följa dig" och då trodde jag självklart att det var ett fanaccount, men när jag klickade på den lilla knappen så var det Ariana. Ariana, påriktigt.
Jag minns hur jag bara inte kunde få ur min någonting. Jag höll för min mun och ville bara skrika "ARIANA FÖLJEEERR MIIIIG" men självklart kunde jag inte göra där. Så jag satt där, men min mobil i knät, med ett leende om läpparna.
Tack, Ariana. Jag kan fortfarande inte fatta det... åh. Kommer att komma ihåg Ariana läänge, tillochmed när hon har 30 miljoner så kommer jag säga "Åh, ja, jag minns när Ariana följde mig innan hon nådde 10 miljoner. :')"
-
27 september, best day ever.
 
Kram Kajsa
Ps; Jag hoppas nu på det bästa för Hannah. Hon förtjänar det sjukt mycket. Ariana borde verkligen inse vilken underbar person hon är. <3
 
 

Pink Champange

Hej!
Omg, omg, omg. Ariana avslöjade något på Twitter..
 
 (översättning; Pink Champagne när jag når 10 mil..drar några strängar men... sa till er  att jag skulle göra något för er 💕 #familj)
(översättning; Jag ville vänta med att berätta för er om Pink champagne men jag kunde inte motstå...... Älskar att se er alla glada & festliga! Mer spännande nyheter snart)
 
 
PINK CHAMPANGE, omg.
För er som inte vet - är Pink Champange en gammal låt Ariana gjorde, och ja, jag antar att den betyder mycket för fansen och Ariana. Och nu äntilgen - ska hon (enligt vad jag vet) göra en studio version av sången.. Åh. Ska bli så kul att få höra. Jag kan inte ens ahdenfiejfeijefkekj. <3 Jag är så glad just nu. En ny låt av Ariana.. dessutom har hon sagt att hon har börjat med en ny julsång också. Omg, jag vet inte om jag kan hantera alla dessa nyheter.
 
Okej, ni får ha det så bra sålänge. Längtar verkligen tills Ariana avslöjar mer, hihi!
 
Kram Kajsa
Ps; Tack för alla kommentarer ni skickar in på våran blogg. Jag och Hannah älskar att se nya kommentarer och vi blir så ivriga. Ni får gärna kommentera mer.... om vi får fler bloggläsare kanske vi ordnar upp en tävling.. vem vet? haha. Men jaja, det får bli en överraskning sålänge. Tack för att du läser våran blogg!
 
 
 
 

NARIANA

Hej!
Det var lite snack nu ifall Ariana och Nathan Sykes (ifrån The Wanted) dejtade varandra eller inte, men nu, äntilgen vet vi sanningen - för de har faktiskt erkänt det hela på Twitter...
De dejtar varandra!
 (översättning;  Så antar jag att det är uppenbart nu... 🙈 tack till alla som är så härligt. Jag är så glad ❤️ #menviärlivrädda #dödamiginte #ellerariana)
 
 

Jag vet personligen inte vad jag ska kommentera om detta. Jag shippar väl 'nariana' (som nathan och ariana kallas tillsammans), men jag shippar nog 'jariana' mer. Jag saknar faktiskt Jai lite. De var perfekta för varandra, liksom. :(
Nu är det kaos på Twitter om vem som shippar vem & vem och varför Ariana valde Nathan nu efter Jai och folk som klagar jämt över det nya paret vilket är extremt irriterade enligt mig - om Ariana är nöjd är det väl okej?
Om Ariana är nöjd med Nathan, så är jag väl det också. Jag vill inte göra henne ledsen.
Om hon tycker om Nathan - let's go for it. Hoppas att de håller sig tillsammans länge och Ari blir lyckig tillsammans med honom. Hittils ser det bra ut för de båda. <3
 
Vad tycker ni om detta? Shippar ni det nya paret eller vill du ha tillbaka Jariana? Berätta!
 
Kram Kajsa
 
Ariana och Nathan sågs på Disneyland tillsammans för någon dag sen. :')
 
Det nya paret tillsammans på scenen, aw.
 

Fetus

Hej!
Jag har det tråkigt just nu.. så why not update the blog? Men vad ska jag skriva om egentilgen. Just i den stunden jag tänker "Åh, jag ska updatera bloggen" så poppar alla mina idéer ur mitt huvud... ha-ha-ha. :(
Så idag tänkte jag göra ett såkallat 'fetus ariana'-inlägg - där jag lägger ut en massa gamla bilder/gifs och videos  på Ariana... dagens tema är gifs (nya och gamla). Njut!
 
Kram Kajsa
(Förlåt mig, gifsen är ifrån tumblr och kan vara suddiga. :()
 
                                                             .... the tears are real. *gråter* <3
 
 
                                                                  åhåh, gåshud. <3<3
 
                                                          Och en sista gif för att klicka till det hela!
 
 

Imogen Heap tweetade ari

Som ni kanske inte visste (xD), så beundrar Ariana Imogen Heap så mycket, kommer ni ihåg "Just For Now"-covern ari gjorde för ett tag sen? Den låten är från Imogen :)
Värt att kolla videon, i alla fall i början. Så grymt häftigt <3
 

Nu var det så att igår så tweetade Arianas idol Imogen Heap henne.
 
Tänk er själva om Ariana skulle tweeta er, det var nog så det kändes för henne :D
Ariana svarade ju såklart, som vilken normal människa som helst skulle göra :P
 
 
Himla coolt att hon fick en tweet av sin idol <3
 
Vad skulle ni göra om er idol tweetade er?
 
xoxo HANNAH

Ariana lyckades

Hej!
Jag sitter och är sjuk just nu, haha. Men detta är en text ifrån mitt hjärta till våran Ariana, som snart har 10 miljoner fans. 10 miljoner, det är helt sjukt. <3
-
Ariana trodde på sig själv hela tiden - och hon gav aldrig upp. För länge sedan på Twitter skrev hon "Jag vill bli känd och uppträda på en stor scen samt träffa mina fans som Katy Perry" och gissa vad?
Hon lyckades med sin dröm. Hon klarade det. Våran Ariana klarade det.
 
Ingen förtjänar detta bättre än vad hon gör. Efter allt hon har gjort för oss fans är det vi som ska ge henne något tillbaka, ellerhur?
Hon är klar med sitt album som hon har jobbat i 3 år, hon har redan haft en utav sin egen turne, Ariana har varit och uppträdat för tusentals människor på Believe konserten. Och hon har nu, snart 10 miljoner på Twitter, 8 miljoner på Instagram och 1 miljon på keek. Det är otroligt hur tiden bara går.
-
Jag och Hannah älskar Ariana över allt annat, ja, och kommer att finnas för henne vad som än händer., och nej, ingen kan stoppa oss. <3
-
Kram Kajsa
ps; Ni får förlåta mig för denna otroligt konstiga text. Jag mår helt klart lite konstigt just nu. Tankar for upp och ner i mitt huvud, nu ska jag gå och göra något vettigt... säger vi).
-
 
#smileariana
#weloveyouariana
#Arianatorsloveyou
 
 
 
 

Ari och Toulouse - video

Hej!
Aaw, jag såg denna videon upplagd på Ariana's Instagram och ashifjeofjeifjei vad Toulouse är söt. Den lilla valpen hade tydligen varit hos vetrinären. c;
 
Såååå sött!

Pssst; Vill du ha mer videos i bloggen, eller något annat? Skriv gärna här nere i kommentarsfältet så ska vi nog fixa det.
Psssssst; Jag laddade ner IOS 7 idag, yaaay. Har ni uppdaterat än? <3
 
Kram Kajsa
 

Kommer ni ihåg mig?

Usch, har kväljningar hela tiden. Jag bloggar aldrig. Känns som Kajsa tar all ansvar hela tiden. 
Men jag har faktist en bra förklaring, jag har precis börjat i en ny skola och nu i början så är det väldigt mycket vi ska göra för att komma igång. Och jag ligger så efter i allting så jag får alltid ta hem och göra klart hemma - vilket gör att jag inte spenderar nån tid alls (NÄSTAN!) vid datorn. Så sorry <3
Men kom ihåg, jag updaterar bloggen så ofta jag kan. 
 
Jag har även märkt att fett kommer så sjuuukt många kommentarer. Jag har bloggat i hela mitt liv, typ sen jag var 9 känns det som (ja hela mitt liv :D). Och vi har haft denna blogg i kanske en månad, jag har inte fått såhär många kommentarer på nästan 1 år och det har gått bara en månad :D
 
Tänk om vi har den Sveriges största Ariana blogg, jag har faktist funderat på det. För vi har bäst uppdatering, design (HEHEHEHEHEHEHEHEHHEHEEH) och team (<3) av alla svenska Ariana Grande bloggar. Det skulle vara riktigt awesome om vi var det! :D
 
Min bakgrundsbild på bästa ajfånnen <3
Jaja, kram Hannah <3
 
 

Ariana tidning - Publicerad!

Hej!Äntilgen - nu är våran Ariana Grande tidning på goSupermodel ute!
- KLICKA PÅ BILDEN FÖR ATT KOMMA TILL TIDNINGEN -


Vi har jobbat så hårt med den och vill gärna att du köper. Den innehåller bland annat fakta, bilder, gifs, nyheter och länkar till smått och gott. Och de fyra profilerna får man ju inte glömma heller..

Allt detta kan du få för 10 gP. Snälla - så köp tidningen och gör mig & Hannah superglada. Tack. <3
Ps; Skriv gärna vad du tyckte om tidningen i kommentarsfältet!

Kram Kajsa#ArianaTo10Million

Hej!
För någon timme sedan tweetade Ariana detta;
(Aaaah #ArianaTo10Million är en trend! Tack så mycket, ni är de sötaste någonsin.. Planerar något speciellt för alla er när jag når 10 miljoner. Älskar er)
 
Omgomg, jag ligger typ och sprattlar. En överraskning, något speciellt? Behöver veta nu, gash. En till followspree, en youtubevideo, vad kan det vara? Åhåhå, vad jag vill vetaaaa. <3
-
Förresten..
Är det inte så sjukt vad tiden går snabbt? När jag gick med på Twitter (Maj 2013) hade Ariana ungefär 6-7 milljoner, och nu har hon snart 10 miljoner. 10 MILJONER. Hur mycket är inte det egentilgen? Så sjukt. Undra hur många följare hon kommer att ha om några år. :o
Jag är så glad över att folk börjar ge henne uppmärksamhet, verkligen. Det är helt amazing, men fansen kommer att öka mer och mer. Då blir det svårare för Ariana att kunna kommunicera med sina arianators, som hon brukade göra förr. Jag menar, tänk dig hur svårt det kommer att kunna få en 'follow' ifrån Ariana i framtiden - när hon kanske har 20 miljoner eller så.
-
Jag vill att hon ska vara våran lilla hemlighet, men ändå inte.. Jag vill att folk ska ge henne uppmärksamhet, dock inte för mycket. Jag säger inte att hon har förändrats, nej, för det har hon inte gjort. Jag vill att hon ska vara den hon är nu och har alltid varit - den snällaste, finaste och sötaste personen i hela världen som gör allt för sina fans. <3
-
Vet inte om det jag skrev var bra eller inte och om Hannah håller med över huvudtaget, men ja, behövde få detta ur mig. (det bara kom ut ur mig, det var inte ens meningen att jag skulle skriva detta, oops).
Jag hoppas verkligen att Ariana inte glömmer alla gamla fina minnen med sina fans hon har haft.
-
Ger dig en guldmedalj om du läste allt. c:
 
 
Kram Kajsa
Ps: Jag ändrade min 'acc design' på Twitter nyss. Checka och du är bäääst, puss (@arianaloveeerr)
 

Toulouse

Hej!
Ariana berättade för oss några dagar sedan att hon skulle skaffa en ny liten hundvalp och att hon skulle döpa den till Tolouse. Och nu egentilgen har hon fått sin sötis. Såååå söt, verkligen! Hoppas att Coco (arianas första hund)  och Tolouse får trivas tillsammans. <3
Här kommer lite bilder tagna ifrån Arianas Twitter och Instagram. :3
 
Kram Kajsa
Toulouse :)
 

Ariana som håller i den söta lilla valpen, aw <3
 

Och en sista bild - Ariana och Toulouse tillsammans. Är de inte för sötaa? 
 

Bilder - NBC live

Hej!
Tänkte uppdatera bloggen med lite bilder ifrån Ariana när hon uppträdde på NBC live. <3
(Dessa var ifrån ganska länge sen, men lägger upp dem ändå, hihi)
 
Kram Kajsa
Hon ser så afdheifjeofeijf perfekt ut, särskilt när hon sjunger. Åh.
 
Smile Ariana. :)
 
Aw. ^__^ <3
 
Hennes klänning, sååå fin. <3
 

Ja, det var detta inlägget. Tänkte att det vore kul med lite bilder, yaay. c:
 

Ariana klubb på gSm

Hej!
Förlåt för att vi har varit oaktiva (oops). Vi har helt enkelt lite fullt upp med skolan, men vi ska försöka uppdatera så mycket som möjligt. <3
-
Jaja, iallafall, till ämnet - Bli medlem i min och Hannah Ariana klubb på gSm!


Vi har för tillfället 35 medlemmar och vill gärna öka på med fler. Gillar du Ariana, vill du ta reda på de senaste nyheterna och dela med dig av videos & bilder? Isåfall är detta klubben perfekt för dig.
 
Jag godkänner alla ansökningar och om du vill bli manager är det bara att mejla. Glöm inte att checka in vårat klubbhem. Där finns det lite smått och gott!
 
Bli medlem i klubben och vi kommer att älska dig föralltid. (ja, föralltid)
 
Kram Kajsa
 
Ps; en screenshot så att ni kan se lite hur klubben ser ut. <3
(Förlåt för min modell där nere, haha. Kunde inte ta bort den. Men ni förlåter mig, va? :3)
 
 
 
 

Affischer och postrar

Hej!
Nu tänkte jag visa er några utav mina Ariana-saker jag har i mitt rum. Inte så mycket, men ändå, hihi. <3
(Förlåt mig för den dåliga kvaliten, heh. Det var svårt att ta kort).
 
 
Två normala postrar, tagna ur tidningen Glitter. En gammal och en ny bild på Ariana - kan du gissa vilken som är vilken? Jag tror att en är ifrån Sam & Cat och en ifrån Victorious.
 
Sen har vi mitt stora collage - vilket tog mig en lång tid att göra, då jag var tvungen att leta efter bilder på Ari, och sedan klippa ut dem och sen klistra in dem i ett vitt papper.
Men ja - vad tycker ni? Själv älskar jag den, hihi. Ångrar verkligen inteee att jag bestämde mig för att göra en sån.
(Sjukt dålig bild menmen, sorry, guys. :c)
 
 
Och igår gjorde jag ett mini-collage. Resultatet blev lite sådär - jag råkade klippa fel och satte lite saker konstigt. Men det blev ganska okej ändå. Ariaaaaanaaaa <3
 
 
Aja, det var nog allt för idag. Kom gärna hem till mig så kan du hjälpa med fler collages och bilder. :3
 
Kram Kajsa
 
 
 
 

Jai twittrade

Kolla vad gulligt, Jai's tweet <33
 
Översättning
"Låt min bok komma ut bara med alla andledningar varför jag älskar dig"
 
PERFECT BOYFRIEND.
 
Som ni märker, båda är väldigt ledsna pga vad som har hänt :(
 
//Hannah

BABY I MUSIKVIDEO - UTE NU

Hej!
Jag sitter och skakar just nu. Baby I musikvideon är ute. (Den kom ut för 1 timme sedan, omg).
Jag gråter glädjetårar, asdhfeijfieijfjeihfjok.
Vad ska jag säga? Den är hur perfekt som helst och jag bara älskar den. Håller på och dö snart här, heeelp mee. <3333
 
Aja, vad tycker ni om videon?
 
Kram Kajsa
 
 
 
 

Baby I MV - KOMMER SNART

Ariana skrev på twitter;
 
"Have a surprise for you guys tonight"
Översättning:
"Jag har en överaskning till er ikväll"
 
Och sen efter några minuter skrev hon
"Wanna know what the surprise is? It's not the Baby I music video just yet! lol that's coming in a couple days though I promise"
Översättning:
"Vill ni veta vad överaskningen är? Det är inte Baby I musikvideon än! lol den kommer om några dagar jag lovar"
 
Såå aa.. SO EXCITED.
Sen för ett tag sen så posta hon en smygtitt på Baby I musikvideon på sin youtube (osnapitzari)
 
Videon verkar otroligt bra och välgjord. Amazing.
 
Är ni sugna på att se musikvideon? :)
 
//Hannah
 
 

Dålig uppdatering

Hej, nu är det Hannah som skriver!
Men det har varit en sjuk dålig uppdatering från MIG här på bloggen. Ska bättras, lovar :*
 

Ariana-tidning på gSm

Hej!
En sak vi glömde bort att berätta - just nu håller vi båda på med en tidning som handlar om Ariana. Jag har gjort några få sidor, och har ganska slut på ideer. Skulle ni kunna komma på något bra? Det kan vara nästan allt, sålänge det håller sig till ämnet (Ariana). Skriv isåfall i kommentarerna vad ni skulle vilja ha för några sidor.
 
Psst.. Här kan du smygtitta lite. <3 (Kolla Ari's face på den största bilden i mitten, awaw.)
 
Kram Kajsa
 
 
 
 

#1DagarKvarTillYoursTruly

 

#YoursTrulyImorgon (OMG!!)

 

Lyssar på Yours Truly

Hej. Jag tänkte bara göra ett inlägg och berätta för er att jag lyssnar på Yours Truly just nu. Och ja, den är ute på svenska iTunes (YAY TACK SVERIGE!!!!!) just nu och går att köpa för 99 kr. Dock förbeställde jag min för 81 kr. Om ni inte har pengar till att köpa den på iTunes kan du ju alltid vänta tills låtarna kommer ut till Youtube. :)
Åh, är så glad. Första gången jag lyssnar på de flesta av låtarna nu, åh, vad spännande.
 
Låtarna som finns är;
Honeymoon Avenue
Baby I
Right There (feat.Big Sean)
Tattoed Heart
Lovin' it
Piano
Daydreamin'
You'll never know
Almost Is Never Enough (Nathan Sykes)
Popular Song (MIKA)
Better Left Unsaid
The Way (feat. Mac Miller) Spanglish version
The Way (feat. Mac Miller)

-
Hoppas att ordningen är rätt, heh. :3
 
 
Men ja, jag tycker att ni alla ska köpa albumet, eller åtminstonde några låtar. Ariana levererar stort i varje låt och jag lovar er - ni kommer inte att ångra er.
 
Äntilgen. <3
 
Kram Kajsa
 
 
 
 
 

#2DagarKvarTillYoursTruly

 

Sneek Peek ~ Yours Truly

Detta kanske inte liksom kom nu.. Men jag märkte det nu :P

Men jaja. Om du går till Yours Truly på iTunes så kan du nu höra lite av refrängen på varje låt. :D
Alltså svårt och förklara men hoppas ni fattar ;))

Jag har lyssnat på alla låtar nu. Alltså förhansgranskningen (OJJ VAD LÅNGT ORD) på alla låtar. Och jag tycker faktist Better Left Unsaid, Daydreamin' och Tattooed Heart verkar bäst! :P

Vad tycker ni?

Hannah


Våra fankonton på Instagram

Tjohej!
Tänkte bara göra ett litet inlägg och berätta lite snabbt vad vi båda heter på Instagram.
 
Mitt (Kajsas) konto, grandesloth;
Jag lägger upp alla mina bilder i svartvitt och därför tar det lite långt tid för mig att ladda upp bilderna, då jag måste fixa till dem osv. Men jag ska försöka att bli bättre. :)
FÖLJ GÄRNA MIG. ~
 
 
Hannahs konto, arianafrv;
FÖLJ GÄRNA HENNE OCKSÅ ~
 
 
-
Vill ni följa oss på våra privata Instagram's (som inte har något med ariana att göra) heter vi;
cinatoro - Kajsa.
dendarhannah - Hannah. (ofc!!!)
 
Sen har vi ju också detdär med youtube...
arianafrv - Hannah (ariana konto)
dendarhannah - Hannah (privat)
 
-
Ja, där har ni lite konton ni kan besöka och gärna följa/prenumerera!
Ha det så gött, finisar. BTW, YOURS TRULY SNAAART <3

Kram Kajsa