Cute Unicorn

Söta bästisbilder i Paris!

För några dagar sedan var Ariana i Paris och hade sin konsert. Hon tog några jättesöta bilder med sin bästa vän Alexis som hon la ut på sin instagram :)
 
Vem är eran bästa vän? :)
 


pssst, på torsdag så har Ariana sin konsert här i Stockholm! Ni som kommer vara där, kommer säkert ta mycket bilder ellerhur? Kan ni skicka dom bilderna som ni tar på konserten till min mejl (hannahmattsson01@hotmail.com) senast måndag den 24 Maj? För att efter konserten vill jag såklart göra ett inlägg om konserten och då vill jag lägga in så bra bilder som möjligt, och det blir mycket roligare för er att läsa inlägget när det är många bilder från olika perspektiv. Så snälla, efter konserten, mejla snälla era bilder (eller filmer?) till mig! Ni kommer såklart få cred och om ni har blogg så länkar jag gärna!
hannahmattsson01@hotmail.com
Tack :)

Idétorka

Hej mina fina läsare :)

Som rubriken lyder - jag har helt slut på inläggsidér och skulle veeeerkligen uppskatta om ni kunde ge mig några tips :)


Nyheter?
Vill ni läsa nyheter om ariana? Vad som händer i hennes liv? Vad för slags nyheter?

Fakta?
Vill ni läsa fakta om Ariana? Vad då för fakta?

Tävling?
Vill ni att jag ska ha någon slags tävling här på bloggen? 
Jag har funderat på en "tecknartävling" där ni tecknar en bild på ariana och skickar in till mig. Men vad ska priset vara? Ska jag köpa någonting eller kan det bara vara en länkdelning här på bloggen? Vill ni ha någon liknande tävling som detta?

Om mig?
Vill ni veta mer om mig? 


Snälla, skriv i kommentarerna vad ni vill se här på bloggen! Detta kan då hjälpa mig jättemycket i att utveckla bloggen framåt i framtiden. Tack :)