Cute Unicorn

Ari gör soundtrack till "Mockingjay (pt. 1)"

Igårkväll, hade ariana livechatt på sin twitter. (Såg ni det? Jag såg halva slutet :/ Jag var lite "sen" haha) Där avslöjade hon att hon faktist har medverkat i en låt tillsammans med Lorde och Diplo till soundtracket till "Hunger Games: Mockingjay PART 1".
Jag är ett sånt SJUKT stort fan av alla Hunger Games filmer, åhgud jag är totalt kär i allihopa. Jag håller faktist på att läser en av böckerna nu haha xD
 
Jag har inte förstått hela händelsen till 100%, men vi vet fortfarande inte vad låten heter, tror jag. Eller jag vet inte i alla fall haha. Somsagt, har inte förstått allting helt. :P
Vi vet i alla fall att Ariana medverkar i en av låtarna och den låten ligger på plats 5 i albumet.
Här kommer albumet:
 
The Hunger Games: Mockingjay, Pt. 1 - Original Motion Picture Soundtrack
 
"Meltdown" - Stromae featuring Lorde, Pusha T, Q-Tip, & Haim
"Dead Air" - CHVRCHES
"Scream My Name" - Tove Lo
"Kingdom" - Charli XCX featuring Simon Le Bon
"TBA" - Ariana Grande featuring Lorde and Diplo
"Lost Souls" - Raury
"Yellow Flicker Beat" - Lorde
"The Leap" - Tinashe     
"Plan the Escape" - Bat for Lashes
"Original Beast" - Grace Jones
"Flicker" - Lorde
"Animal" - XOV
"This Is Not a Game" - The Chemical Brothers featuring Miguel
"Ladder Song" - Lorde
 
"TBA" är en förkortning på To Be Announced som på svenska betyder "Kommer avslöjas" typ.
Det är kul för att det har blivit som en stor grej ang. att man inte vet vad låt 5 heter. Haha.
 
Jag är riktigt sugen på att höra Ariana, Diplo och Lorde's låt. Ska bli så sjukt kul!
 

 
Nu till saker lite utöver Ariana, om ni inte har sett trailern till Mockingjay pt.1 så verkligen MÅSTE ni!
Här kommer den:
 
 
Jag är SÅ SÅ SÅ SÅÅÅ spänd på denna film! Åh vad jag längtar :D
Såhär säger SF-BIO om filmen:
Vi får följa vår hjältinna Katniss Everdeen när hon leder Panems tolv distrikt i ett uppror mot den korrupta huvudstaden Capitol.Kriget som kommer att avgöra Panems öde eskaleraroch Katniss måste bestämma sig vem hon kan lita på och göra allt som krävs för att skydda sin familj och sina vänner.
Filmen har biopremiär här i Sverige den 19 November och misstänks ha åldersgräns från 15 år. Fast det är inte helt klart än! Ett slutgiltigt svar om åldersgräns kommer vi få den 2 November!
 
Har ni sett Hunger Games? Vad tycker ni om den och är ni exalterade för Mockingjay? Let me know!!
 
Puss å kram,
Hannah.

LOVE ME HARDER - BTS

OMGOMGOMG LOVE ME HARDER BEHIND THE SCENES ÄR HÄR!
Det ser ut som att denna video kommer vara den bästa hon gjort, enligt mig, faktist. Jag är SÅ himla excited för denna video! åhh den ser SÅ bra ut!
Jag tycker det såg så himla coolt ut när hon låg ner och det var vatten runt om henne. GAAH KAN INTE VÄNTA!
Jag absolut allt med "Love Me Harder" hittils, lyricsvideon, och nu bts till musikvideon!
Om ni inte har sett lyricsvideon, titta här:
 
Så glad att allt detta händer för henne, fatta hur långt hon har kommit med sin karriär?
För 4 år sen blev hon min idol, om jag skulle gå runt i skolan för 2 år sen och säga "Ariana Grande är min Idol!" så skulle ingen veta vem hon var. Om jag säger det nu, så vet minst 80% av alla jag säger det till vet vem hon är. Är inte det helt otroligt?
 
Så ja, jag känner mig som hennes mamma och är VÄLDIGT stolt över henne haha.
 
Vad tycker ni om alla videos hittils med Love Me Harder?
 
Hannah
 

Ariana med fans

Här är alla arianas bilder från alla möten med sina fans under hela veckan samlade! Klicka på bilden för att göra en större ;)
 
 
ÅHÅHÅHÅ vill också träffa henne :( Asså påriktigt har varit min dröm sen såå lång tid tillbaka..

Dagens fråga: Vad skulle ni göra om ni fick ta en selfie men Ariana? Skulle ni gråta eller dö haha?

Ariana på "Halloween Party"!

(på dom små bilderna så kan ni klicka på bilderna för att göra dom större)
 
 
Här kommer också videos på när hon först sjöng "Problem" och sen "Break Free":
 
Japp, iförrigår uppträde Ariana på en Halloweenfest, vad mer kan jag säga? Hon var amazing. Hon är alltid amazing. Tycker därimot att publiken var tråkig haha. DOM VA JU HELT TYSTA HAHA.
 
Nu får ni ha en trevlig forsatt helg, och till er som inte går i skolan nästa vecka: GLATT HÖSTLOV! tycker det är så skönt med höstlov, för då får jag sova xD Jag är en VÄLDIGT trött person och mitt största fritidsintresse är att sova haha.
Vad ska ni göra på höstlovet?

Ariana Grande en DIVA?

Det har gått runt i flera MÅNADER nu att Ariana har blivit en diva osv och varit väldigt otrevlig mot folk. Posh24 har tagit upp ämnet väldigt många gånger.
 
Det första ryktet sa att hon var otrevlig mot sitt crew, det vill säga sitt team, de hon arbetar med helt enkelt. Hon sägs var väldigt petig med var ljuset skulle vara och hur hon såg ut. Har läst någonstans att hon också hotat sitt crew om uppträdandet inte var som hon ville att det skulle vara. Hon sågs även skrika till en kille backstage "Vad i helvete kollar du på?" - Jag vet inte vad jag ska tycka om dethär, det kan vara så att hon kanske lät lite otrevlig eller bestämd av misstag?, som gjorde att allt misstolkades till allt detta? Eller så kanske hon bara hade en dålig dag? Vad tror ni?
 
Det andra ryktet var att när hon skulle fotas till en photoshoot, sägs hon var väldigt otrevlig att arbeta med. Men mitt i photoshooten så sa hon att hon inte tyckte om sin topp hon hade på sig, så hon frågade om en paus i 5 min för att leta efter en annan topp hon kunde ha på sig. Så hon sprang iväg men istället för 5 min så kom hon tillbaka efter en halvtimme och då blev hela crew'et såklart väldigt arga och de ville inte fota henne något mer. - Jag tror att allt detta är ett missförstånd, Vad tror ni?

Denna tycker jag nog är den värsta, det var såhär: Ariana checkade in på ett hotell, precis innan hon checkade in så hade hon varit utanför och träffat fans och hon sågs hade skrattat och varit jättelycklig. Ariana och fansen tog massor med bilder och allting var perfekt. Tills efter hon hade checkat in, receptionisten såg Ariana gå in i hissen efter hon hade checkat in. Receptionisten säger även att hon hörde Ariana säga i hissen med händerna ihop och kollat ner i marken "Jag hoppas mina jävla fans dör!". - Jag tror att denna är TOTALT fake, jag tror att receptionisten absolut hörde fel och om det skulle vara sant, varför skulle ariana stå och ta massa foton med sina fans precis innan? Gah jag blir arg när jag hör detta! Vad tror ni?
 
Igår, skrev hon till oss på "Fahlo" såhär:
 
Översättning:
Det är verkligen konstigt att se domhär otroliga (och faktist roliga) rykterna om mig. Men det är verkligen så skönt att ha er fans stötta mig :) Vi har gått igenom så mycket tillsammans och vi har forfarande precis börjat!Älskar er sååå mycket.
 
Nu vill jag verkligen höra vad ni tror och vet om allt detta. Jag tror att hon VERKLIGEN inte är någon diva! Alla "bevis" tror jag är missförtådda eller påhittade. Helt klart. VAD TROR NI?
 
förlåt för slarvigt inlägg, är jättetrött haha.
Puss, Hannah ♥
 

Ariana var i SVERIGE!!

Hej! Long time no see.. förlåt för det :/
 
Skulle egentligen skrivit detta inlägg för typ en vecka sen.. men jag är en väldigt lat och glömsk person så ni får inlägget nu istället xD
 
Den 17 Oktober 2014 (alltså FÖRRA fredagen) så gästades vi på Idol (som går på TV4) av Ariana, fatta va coolt?!
Det var alltså första gången någonsin hon var i Sverige och det gjorde mig så glad! I en intervju (som du kan se lite längre ner i inlägget) sa Ari att det hon gillade bäst med Sverige var allas energi här, hon tyckte att alla verkade vara så posetiva och glada hela tiden! Vilket hon älskade :)
15 min efter att Sverige hade fått reda på att Ariana skulle komma till Sverige så messade min bästavän mig och skrev "- OMG HANNAH ARIANA KOMMER TILL IDOL PÅ FREDAG!!!" och jag höll seriöst på att gråta. Jag och min bästavän bestämde oss att vi skulle gå och se henne tillsammans, men såklart när vi kollade biljetterna så va ju dom slut. Jag blev jätteledsen och var deprimerad hela helgen usch :( Var det någon av våra fina bloggläsare som gick på Idol?
 
Ariana uppträdde precis innan en Idol-deltagare skulle röstas ut. Hon uppträdde sina två låtar som har gjort mest succe, "Problem" och "Break Free". När hon sjöng Problem så sjöng även några Idol-deltagare med henne. Vilket blev en riktigt kul liten twist enligt mig :)
 
Här kan ni se allt:
 
PROBLEM:
 
 
 
BREAK FREE:
 
 
 
INTERVJU (IDOL EXTRA)
 
 

Jag tycker att allt hon gjorde med Idol var helt fantastiskt, så himla bra uppträdande. Det är helt otroligt hur man kan låta så bra live! Gaaah jag älskar henne!
 
 
Sen gjorde hon faktist ett litet stopp hos en av Sveriges största radiokanaler, NRJ. Ni kan se intervjuen här:
 
 
Jag tyckte att denna intervju var jätterolig och bra också haha. Allt hon gör är jättebra enligt mig xD
 
Jag kommer VERKLIGEN att sakna henne nu när hon inte är i Sverige, jag verkligen hoppas att hon kommer hit någon gång igen! Det var någon bloggläsare som skrev till mig att hon inte kommer komma hit något mer.. usch vi får hoppas att det inte stämmer :(

Detta har ingenting med inlägget och göra men min fina kompis Cornelia var så gullig och länkade/shoutout-ade mig i hennes blogg, därför jag jag samma sak till henne nu.
Kolla Cornelias blogg! Hon är en sjukt fin och snäll tjej så du måste absolut göra det!: http://vicktormaria.blogg.se!

KRAM, HANNAH.