Cute Unicorn

Ny singel - 'Problem'

Hej.
Omggg, I have some exiciting news..

Ariana kommer att släppa ut sin nya singel (ft. Iggy Azalea) "Problem" om åtta dagar och jag kan inte ens beskriva hur mycket jag vill lyssna på låten redan nu. ;w; förra gången vi fick ny musik ifrån ariana var nu vid november och jag är så glad att vi äntilgen får höra lite nytt ifrån henne. Hurra för Arianas nya singel som kommer ut 28:de April!
 
Är ni spända inför Arianas nya singel som kommer ut om 8 dagar? :)
 
Kram Kajsa
 
#8DaysUntilProblem
 
Denna bilden gissar vi att är omslaget till den nya singeln.. omg. Ariana jag dör ;w;
 
Denna bilden var postad av Ariana på instagram. :] <3
 
 
 
 

KCAs 2014

Hej!
Oj, herregud vad jag har varit inaktiv här... Jag ber om ursäkt, hahaha. :c Ni kan skylla på mig!!
-
Här om veckan var Nickelodeon's Kids Choice Awards 2014 och som ni kanske redan vet om (eller inte) så var Ariana nominerad i kategorin "Best TV Actress" (Bästa tv-skådespelerska) och hennes spin-off show tillsammans med Jennette Mccurdy, Sam & Cat var nominerad för "Best TV-show" 
Och gissa vad?
Ariana tog hem titeln som bästa tv-skådespelerska och samma med hennes serie Sam & Cat! Ja, det hjälper alltid att rösta ihjäl sig på Twitter kan jag allstå säga! Det känns om hela fandomen röstade och ja, det var helt enkelt värt det x)
 
Ariana hade också på sig en väldigt vacker orange klänning som även matchade den orangefärgade mattan (istället för röda mattan lol) som de hade på KCAs. Här är några bilder på Ariana när hon stod och poserade vackert stående på mattan, men också när hon tar emot sitt pris;
 
Vackra Ariana!
 
Vi <3 ditt hår!

Ariana när hon tog emot sitt pris, aw!
 
Teamet i Sam and Cat verkade också vara väldigt glada när de tog emot deras pris!
 
 
Sist men inte minst - Ari och Victoria Justice! De har verkligen växts allstå.. x)