Cute Unicorn

#YoursTruly Fun Facts!

Heej, asså detta inlägg skulle jag ha skrivit för så sjukt längesen, typ när Arianas album 'Yours Truly' släpptes, menmen sent är väl bättre än ingenting alls?
 
Ja, för längesen så skrev Ariana på sin twitter en rolig fakta om några låtar som är en del av Yours Truly, så nu ska jag visa alla!
 

 
(här kan ni lyssna på albumet så det blir lite roligare när du läser :D)
 
♥Den första rösten du hör i Honeymoon Avenue sjöngs av Ariana's nära vän Leon Thomas, som också har varit en del av Victorious casten! Leon spelade Andre :)
 
♥Musikvideon för Right There är baserat på William Shakespeare's Romeo & Julia. (som vi nu redan vet haha)
 
♥I slutet av Daydreamin' hör man en gammal inspelning, det är faktist Ariana's morföräldrar som pratar om hur de träffades och föll för varandra. naaaaww <3
 
♥När Harmony Samuels (som är en låtskrivare) och Ariana träffades för första gången och ville skriva en ny låt tillsammans, så sa Harmony "jag vill att det ska låta nåt liknande sånthär" och då spelade han The Way och Ariana hoppade upp och skrek "OMG DET ÄR MIN LÅT DET ÄR MIN FÖRSTA LÅT!!"
 
Better Left Unsaid skulle egentligen heta 'Tipsy'. Meningen som går "Don't Play Me, Just Kiss Me" skulle egentligen gå "Don't Play Me, I'm Tipsy'.
 
♥På 1:42 i Popular Song så hör man Ariana skratta, det var för att hennes producent sa "big floppy penis!" i hennes hörlurar när hon spelade in låten... :D
 
♥Rerfängen i Piano har Ariana aldrig kunnat utantill.. hon har alltid hittat på eller gissat hur refrängen går när hon sjunger den.
 
♥Ariana ville att You'll Never Know skulle vara en girl power duett mellan henne och Demi Lovato.. men tyvärr så blev det inte så :/
 
♥Nathan Sykes del på 4:38 i låten Almost It's Never Enough blev Ariana så impad av så att hon försökte härma den delen hela dagen, men lyckades aldrig haha.
 
♥När hon spelade in Tattoeed Heart, så hade hon en lunginflammation - så hon spelade in den i 10 minuter och vilade resten av dagen :( naaw stackarn
 
♥När hon spelade in alla låtar, så var inga lampor tända i studion. Det var helt BÄCKSVART. Hon vet inte varför men hon tycker om när det är mörkt när hon spelar in låtar.
Kommentera inlägget här!:

♥Namn:
Kom ihåg mig?

♥Din email :): (publiceras ej)

Har du någon blogg eller hemsida? :D Let us know!!:

♥Din kommentar <3:

Trackback